În inima naturii, la singurul resort de 5 stele din Delta Dunării! Cel mai frumos loc în care am fost

Am fost în multe locații de vacanță din lume, însă Deltă Dunării rămâne unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ.

Intr-un weekend am “evadat” la Lebada Luxury Resort & Spa, o locație superbă situată în mijlocul naturii, izolată, dar totodată accesibilă, un loc în care te poți bucura de liniștea Deltei, de biodiversitatea bogată, dar și de peisajul ce-ți taie respirația.

Am făcut plimbări cu barca pe canalele Dunării, am admirat vegetația și numeroase păsări rare și am făcut sute de fotografii. Am avut norocul și de o vreme superbă, 25 de grade cu soare ce ne-a zâmbit cu toată gura. 😁

Lebăda Resort & Spa are 187 de camere și apartamente cu vederi panoramice ale Dunarii, zone de joacă și relaxare, club pentru copii, grădini pline de culoare, plimbari în Deltă cu barca, 3 piscine exterioare și una interioară încălzită, spa elegant și un centru de fitness de ultimă generație și delicii culinare în cele trei restaurante de lux, cu specific tradițional sau internațional, într-un stil modern – Danube Pride, Cherhana Camara Lipoveanului și El Fouad Lebanese restaurant.

Pentru pasionații de pescuit, Lebada Luxury Resort & SPA oferă și această experiență. Chiar dacă sunteți începători sau pescari experimentați care caută noi provocări, aici aveți posibilitea să vă bucurați de un tur cu ghid pe malul Dunării într-o aventură de neuitat. Echipați cu unelte de pescuit de ultimă generație și însoțiți de ghizi, veți putea explora apele abundente ale Deltei Dunării, renumită pentru speciile sale diverse de pești și frumusețea naturală.

Dacă vă place să vă plimbați cu bicicleta, nimic nu poate fi mai frumos decât să vă bucurați de o astfel de plimbare de-a lungul unor trasee senine, prin păduri luxuriante și de-a lungul malurilor râurilor, cu tururi ghidate care dezvăluie bijuteriile ascunse ale acestui sit din Patrimoniul Mondial UNESCO. Puteți alege o plimbare liniștită pe poteci pitorești sau să vă provocați pe trasee mai aventuroase

Puteți să optați pentru cazarea într-un bungalow, iar experiența e una cu adevărat deosebită. Fiecare bungalow, amplasat pe malurile calme ale Dunării, dispune de o terasă privată cu priveliști uimitoare ale râului. Fiecare cameră este dotată cu un pat confortabil pentru a asigura un somn odihnitor și o baie atent amenajată. Vă puteți relaxa în jacuzzi-ul personal bucurându-vă de soare.

Și ca experiența să fie la cote maxime, aveți posibilitatea de a vă caza chiar și în căsuțele din copac, amplasate printre vegetația vastă din Delta Dunării. Fiecare căsuță din copac are o terasă privată care vă invită să luați masa în aer liber în timp ce admirați frumusețea naturală uimitoare. Camera este spațioasă, cu design elegant, dotată cu un pat confortabil și facilități moderne pentru a asigura un sejur relaxant.

Și dacă vă hotărâți să petreceți vacanța sau doar câteva zile aici, vă sfătuiesc să mergeți să vizitați și Muzeul Ivan Patzaichin de la Mila 23 unde marele nostru campion și-a petrecut o parte din copilărie și a lăsat o mare moștenire: performanțele lui ce au scris istorie.

Chiar dacă este o locație izolată, accesul este relativ facil, cu șalupele resortului care vă iau și vă aduc înapoi de la Murighiol (transportul durează 40 min).

A fost unul dintre cele mai frumoase weekenduri din viața noastră și am sărbătorit 6 ani de căsnicie într-un colț de Rai. 💍

𝙈𝙧 & 𝙈𝙧𝙨 𝘽𝙪𝙡𝙪𝙜𝙞𝙤𝙞𝙪 (Ciuhulescu) mulțumește Lebăda Resort & Spa! ❤️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *